Τετάρτη , 27 Μάιος 2020

Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας ενάντια στα μνημόνια και τη λιτότητα – Αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό. Τετάρτη 11/2 & Κυριακή 15/2

Το Γρανάζι στηρίζει και θα δώσει το παρόν στις συγκεντρώσεις που προγραμματίζονται αύριο Τετάρτη 11/2 & Κυριακή 15/2 στο σπίτι της Ευρώπης στη Λευκωσία, ενάντια στα Μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας, όπως και την αμέριστη αλληλεγγύη του στον αγώνα του ελληνικού λαού που δεν έχει καμία διάθεση συμβιβασμού με τις απαιτήσεις των «εταίρων».

Η ανατροπή της λιτότητας στην Ελλάδα ανοίγει τη δυνατότητα για αλλαγή σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης, που πλήττονται από μνημόνια και από πολιτικές φτωχοποίησης, ανάμεσα σ’ αυτές και το νησί μας.

Αυτή η ανατροπή μπορεί να επιβληθεί μόνο με ένα ισχυρό κίνημα διεκδίκησης στην πρώτη γραμμή. Ένα κίνημα που θα βάλει τέλος στα μνημόνια, θα κόψει τη θηλιά του χρέους και θα πάρει πίσω όλες τις εργατικές κατακτήσεις. Στον αγώνα που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα δηλώνουμε δυναμικό παρόν. Σ’ αυτό τον αγώνα θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να εξαπλώσουμε την πανευρωπαϊκή φλόγα συμπαράστασης στην ελληνική κοινωνία που αντιστέκεται. Σ’ αυτό τον αγώνα καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς και τους Κύπριους εργαζόμενους/ες να συμπορευτούν μαζί μας για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω.

Συγκεντρώσεις έξω από το σπίτι της Ευρώπης στη Λευκωσία,

Τετάρτη 11/02 στις 18:00

Κυριακή 15/02 στις 17:00

 

logogranazi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.