Δευτέρα , 25 Μάιος 2020

Μπήκαν ΜΑΤ στην ΕΡΤ

matert3

Τα ξημερώματα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε -παρουσία εισαγγελέα- επέμβαση δυνάμεων της Αστυνομίας στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, σε μια προσπάθεια εκκένωσης του Ραδιομεγάρου, που τελούσε υπό κατάληψη για μήνες.

Στο χώρο βρίσκεται ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ που βρίσκονταν έξω από το κτίριο, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Τρία άτομα που βρίσκονταν εντός του κτιρίου οδηγήθηκαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, ενώ και ο ταξίαρχος που είχε αναλάβει την επιχείρηση διαβεβαίωσε ότι εντός του κτιρίου δεν υπήρχαν φθορές ή καταστροφές.
«Βρώμικη κατοχική επιχείρηση σε ένα Ραδιομέγαρο που ανήκει στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, και όχι σε μία παράνομη κυβέρνηση που παραβίασε κάθε νομιμότητα», κατήγγειλε ο βουλευτής Παναγιώτης Λαφαζάνης, από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.
Σκληρή κριτική άσκησε η εκπρόσωπος των εργαζόμενων, Μάχη Νικολάρα, τονίζοντας πως οι αστυνομικοί έσπρωχναν τους εργαζόμενους μέσα στα αυτοκίνητα, καθώς δεν είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Μεσογείων.

πηγή
εφημερίδα των συντακτών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.