Τρίτη , 26 Μάιος 2020

O Μιχαλολιάκος επιβεβαιώνει τη συμμαχία αρχιεπισκόπου Κύπρου – νεοναζί

 

haekklisiajpg

Σύμφωνα με ντοκουμέντα που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα των συντακτών o προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει ποιοι ρασοφόροι της ιεραρχίας τον ενίσχυαν οικονομικά και σε ψήφους.

Ανάμεσα στα -κατά Μιχαλολιάκο- «διαμάντια της εκκλησίας» βρίσκεται και ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου…

«Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρεις είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας όποτε είμαστε… Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής βουλευτής».

Δείτε το βίντεο (Δώστε έμφαση στο 2:09)

 
Εμείς, πάντως, δεν πέσαμε και από τα σύννεφα…  ίσως να φταίει το γεγονός ότι και ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος δεν κρύβει τη σχέση του με το νεοναζισμό (αντιγράφουμε από πρόσφατη συνέντευξη του στην Καθημερινή):

Τελευταία βλέπουμε σημάδια όξυνσης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Η Εκκλησία δεν είδαμε να παίρνει θέση εναντίον αυτών των φαινομένων. Μάλιστα, κάτι που ψιθυρίζεται είναι ότι το Ε.ΛΑ.Μ. στεγάζεται σε κτήριο της Εκκλησίας, το οποίο του παρέχεται άνευ αντιτίμου. Ισχύει αυτό;

Αυτό είναι κακόηθες ψέμα, δεν φιλοξενούμε το Ε.ΛΑ.Μ. σε στέγη της Εκκλησίας. Αλλά, αν θέλετε, πλείστες απόψεις του Ε.ΛΑ.Μ. με εκφράζουν. Κι αν είναι εναντίον των λαθρομεταναστών, τολμώ να σας πω ότι και εγώ είμαι εναντίον των λαθρομεταναστών. Δεν μπορούμε να γίνει εδώ μια πανσπερμία.

Για να είμαστε ακριβείς, το Ε.ΛΑ.Μ. δεν είναι εναντίον των λαθρομεταναστών. Όταν διαδηλώνουν με σύνθημα «κάθε ξένος ίσον ένας άνεργος Έλληνας», δεν νομίζω ότι αναφέρονται μόνο στους λαθρομετανάστες.

Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όσες φορές ήρθα σε επαφή με αυτά τα παιδιά, έχω αντιληφθεί ότι είναι μορφωμένα παιδιά, ενδιαφέρονται για τον τόπο και οι απόψεις τους είναι κρυστάλλινες. 

Tόσο κρυστάλλινες όσο και η νύχτα των κρυστάλλων θα προσθέταμε εμείς.

logo41.png

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.