Πέμπτη , 28 Μάιος 2020

1η Σεπτεμβρίου – Παγκόσμια ημέρα Συνδικάτων

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ) καθιέρωσε την 1η Σεπτεμβρίου, ως Παγκόσμια μέρα δράσης των Συνδικάτων για την ειρήνη στη μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του ναζισμού και του φασισμού. 71 χρόνια μετά τη μεγάλη νίκη κατά του φασισμού, η ειρήνη παραμένει ζητούμενο και οι λαοί του κόσμου εξακολουθούν δυστυχώς  να αγωνίζονται για την επικράτηση της ειρήνης.

Για να τιμηθεί η μέρα δράσης και αγώνα για την ειρήνη, οι Οργανώσεις της Κύπρου που είναι μέλη της ΠΣΟ, ΠΕΟ, DEV-IS, KTAMS, KTOS, KTOEOS, BES και KOOP-SEN αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την 1η Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ.  αγωνιστική εκδήλωση στο χώρο της νεκρής ζώνης παρά το Λήδρα Πάλας, έξω από το «Σπίτι της Συνεργασίας».

Την εκδήλωση στηρίζουν δεκάδες πολιτικά κόμματα, συνδικάτα και οργανώσεις τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν αργότερα.

Οι Οργανώσεις καλούν όλο το λαό της Κύπρου, να ενωθεί μαζί τους στην εκδήλωση που θα γίνει προς τιμή της 1ηΣεπτεμβρίου, για να συνεχίσουν και να ενισχύσουν τον κοινό αγώνα με στόχο την ειρήνη και την επανένωση.

Εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου στις 7μ.μ. στο χώρο της νεκρής ζώνης παρά το Λήδρα Πάλας έξω από το «Σπίτι της Συνεργασίας»

1_septeber

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.